Tájékoztató az óvodai és bölcsődei beiratkozásról

Tájékoztató az óvodai és bölcsődei beiratkozásról

 

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a Csodaország Óvoda, Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézménybe a 2021/2022- es nevelési évre a beiratkozás a 19/2021. (III. 10.) számú EMMI határozatra figyelemmel az alábbiak szerint történik.

Óvodai beiratkozás

  1. Be kell íratni a Csodaország Óvoda, Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézménybe azt a gyermeket, aki

– augusztus 31.-ig betölti a 3. életévét,

– Bük, Sajtoskál, Szakony, Simaság településeken lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik és nem érkezett olyan jelzés más óvodától, hogy oda beiratkozott.

  1. 2021. április 20-ig külön megkeresésben kérheti a felvételét annak a gyermeknek a szülője, aki

– 2021. szeptember 1. és 2022. február 28. között betölti a 3. életévét és igénybe kívánja venni az óvodai nevelést,

– vagy nem Bük, Sajtoskál, Szakony, Simaság településeken rendelkezik lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel, de intézményünkbe kíván beiratkozni.

A felvételi kérelmet kérem, 2021. április 20-ig az intézmény email címére beküldeni ([email protected]). Felvételi kérelem az óvoda honlapjáról letölthető (Rólunk/Óvodai dokumentumok/Óvodai beiratkozáshoz szükséges dokumentumok).  A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok  bemutatására a gyermek első óvodai nevelési napján kerül sor.

A felvételről az óvoda vezetője határozatot hoz, amelyet a szülőnek megküld.

  1. Amennyiben az ellátási körzetbe tartozó gyermek szülője nem a kötelező felvételt biztosító Csodaország Óvoda, Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézményben szeretné gyermekét beíratni, akkor a következő elérhetőségek valamelyikén: telefon/fax: +36 94 558 456, 558 457; e-mail: [email protected], az óvoda vezetőjét is szíveskedjen tájékoztatni 2021.április 20-ig.

 

Bölcsődei beiratkozás

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a 1997. évi XXXI. törvény 42/A.§ (1) értelmében, bölcsődei ellátás keretében a gyermek húszhetes korától nevelhető és gondozható. 2021. április 20 -ig várjuk azon szülők jelentkezését, akik a 2021/2022 –es nevelési évben kívánják igénybe venni a bölcsődei ellátást. A bölcsődei beiratkozás az év során folyamatos, a férőhelyek függvényében tudjuk az ellátást biztosítani.

 

Tóth Viktória Mária

intézményvezető

Megszakítás